dec07
0

Eindejaarsactiviteiten

Waalwijk, 7 december 2009

 
Het is weer begin december, de hoogste tijd voor nog meer sfeer en gezelligheid in de Jan Pannebakkerhof. Binnenkort gaat een hele groep vrijwilligers weer aan de slag om de kerstbomen in de hallen en op het binnenplein op te tuigen, het prieeltje op te bouwen en de vele honderden lichtjes op te hangen. Het kan haast niet anders of het wordt weer net zo prachtig en knus als vorig jaar.
 
Oud en Nieuw
In de vorige nieuwjaarsnacht was het een drukte van belang in de Hof. Velen kwamen na de jaarwisseling spontaan naar buiten om elkaar in en om het fraaie prieeltje een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Ook dit jaar is iedereen van harte uitgenodigd om met een eigen glas wijn of iets anders naar het plein te komen. Wie oliebollen of hapjes teveel heeft gemaakt mag die best meenemen. Heel informeel, geheel vrijblijvend.
 
Nieuwjaarsbijeenkomst
Op dinsdag 5 januari 2010, van 19.00 tot 22.00 uur, organiseren we een Nieuwjaarsbijeenkomst op de binnenhof. (Bij slecht weer wijken we uit naar een van de hallen.) De vuurkorven gaan weer aan en voor sekt, frisdrank en wat hartige hapjes wordt gezorgd. We rekenen ook dit jaar weer op jullie allemaal.
 
Namens het bestuur en alle vrijwilligers,
 
Wim Zoer
Voorzitter van de VvE Jan Pannebakkerhof Waalwijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *