jan10
0

Aan alles komt een einde

De afgelopen vier weken hebben we met zijn allen weer kunnen genieten van een feeëriek aangeklede Jan Pannebakkerhof. De kerstbomen in de vier ontvangsthallen en op het plein, de duizenden lampjes en ons inmiddels vertrouwde prieeltje op het binnenplein riepen bij vele bewoners en passanten een warm gevoel en vele positieve reacties op. Het dikke pak sneeuw maakte het winterse plaatje helemaal compleet.

De feestmaand werd op 5 januari afgesloten met een drukbezochte nieuwjaarsborrel. Mede door de goede zorgen van Kim en Fabian van Intermezzo was het lang gezellig in de speciaal voor deze gelegenheid verwarmde hallen. 

Daags na de nieuwjaarsbijeenkomst gingen de lampjes uit. Aan alles komt nu eenmaal een einde. Inmiddels zijn de kerstbomen afgevoerd en zijn de lampjes en het prieeltje weer opgeruimd. Wat rest zijn de sneeuw, de herinneringen en de plaatjes. 

Over plaatjes gesproken:
Vele bewoners hebben de Jan Pannebakkerhof op de gevoelige plaat vastgelegd. Hierbij het verzoek je mooiste foto’s in te zenden, zodat we deze op onze site kunnen plaatsen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *