Skip to content

Ongewenste bezoeker heengezonden

Door de in de loop der jaren getroffen veiligheidsmaatregelen zoals geregistreerde tags, automatisch sluitende deuren en beveiligingscamera’s is het ongewenst/ongezien binnenkomen van ons complex niet zo eenvoudig. Maar wat extra aandacht kan nooit kwaad! De mens zelf blijft immers de zwakste schakel.

Soms gaat het een keertje mis, zoals enkele weken geleden: In een van de tuinen van ons complex werd een persoon aangetroffen die hier niet thuis hoorde. Een alerte medebewoner heeft deze ongewenste bezoekster aangesproken en weggestuurd. Enige tijd later is zij toch weer binnengelaten of meegelopen. Hierop is de politie ingeschakeld en is de persoon voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Wij vragen je nogmaals alert te blijven.

Let op met het binnenlaten van mensen via de spreek-luisterverbinding: laat nooit iemand binnen die je onbekend is! Als er mensen met je mee willen lopen naar binnen of binnen willen komen als je er uitgaat: vraag dan voor wie men komt en laat ze zelf (opnieuw) aanbellen!

De politie laat het volgende weten:
“Bel altijd 112 als u in uw buurt iets verdachts ziet of hoort. Wees alert op elke vreemde situatie, ook al lijkt het voor u onbelangrijk. Let op personen die niet in uw buurt thuishoren en die bijzonder veel aandacht hebben voor de huizen en/of de omgeving. Noteer hoe ze eruit zien. En noteer ook merk, type en kenteken van hun voertuigen.
(…)
Op www.politiekeurmerk.nl vindt u meer preventietips. Ook vindt u hier andere methodes die inbrekers vaak gebruiken om in te breken en hoe u zich hiertegen kunt beschermen.” (info van www.politie.nl)

Bron: het bestuur

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn