sep23
0

Algemene ledenvergadering dit jaar anders dan anders

Door alle beperkende maatregelen ten gevolge van de corona-crisis zijn ook wij genoodzaakt de algemene ledenvergadering in sterk aangepaste vorm te houden. Ook de locatie is anders dan in vorige jaren.

De uitgestelde algemene ledenvergadering 2020 wordt – zoals het er nu naar uitziet – gehouden op 17 november a.s. in de Thermaflexzaal van Theater De Leest en begint om 20.00 uur.

Omdat we de voorkeur geven aan een fysieke vergadering boven een digitale vergadering moeten we het aantal deelnemers beperken: er kunnen maximaal 30 personen aan de ALV deelnemen. Om de toeloop te reguleren kan zich dit jaar slechts één persoon per appartement aanmelden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk iemand te machtigen om namens jou de vergadering bij te wonen.

De vergaderstukken worden je eerdaags (waar mogelijk) digitaal toegezonden door De Horst. Ze worden daarna ook op onze website geplaatst. Mocht je de documenten liever op papier ontvangen, neem dan a.u.b. contact op met De Horst.

Er zal na afloop van de vergadering ook geen gelegenheid zijn voor een nazit met een hapje en een drankje.

Via het onderstaande formulier dien je uiterlijk 13 november a.s. aan te geven of je wel of niet komt en of je een ander machtigt. Het invullen van het formulier is ook nodig opdat de normale registratie bij de ingang van de vergaderzaal achterwege kan blijven.

 

Pas goed op jezelf en op elkaar

Wij vragen alle eigenaren begrip voor deze situatie en hopen dat iedere deelnemer aan de ALV de op dat moment geldende corona-richtlijnen in acht neemt. Heb je je aangemeld maar heb je op de vergaderdag klachten: Blijf thuis maar vergeet niet alsnog een machtiging af te geven.

Het bestuur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *