Skip to content

Terugkoppeling ALV

Door de bijzondere omstandigheden waaronder we verkeren heeft het bestuur helaas moeten besluiten de algemene ledenvergadering dit jaar schriftelijk af te handelen. Daarover ben je via de site, e-mail en post geïnformeerd. De schriftelijke stemmen konden tot dinsdag 17 november 18:00 uur worden uitgebracht.

Op woensdag 18 november 2020 zijn de voorzitter, de penningmeester en Kees van Loon van De Horst bij elkaar geweest om de ingediende formulieren te tellen. Er zijn 32 formulieren ingeleverd met totaal 5.917 van de 9.794 stemmen. Dit is voldoende om de besluiten te kunnen nemen.

In het inmiddels aan je toegezonden verslag informeert het bestuur je omtrent de resultaten van de schriftelijke vragenlijst met voorstellen. Het verslag is inmiddels ook in het voor eigenaars bestemde deel van deze site geplaatst.

Het verslag zal, zoals te doen gebruikelijk, bij de komende ALV op de agenda staan. Mocht je nu al prangende vragen hebben, stel ze dan in de reactierubriek onder dit bericht, via het reactieformulier onder aan deze pagina of via een e-mail aan De Horst.

Bron: Het bestuur

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn