Skip to content

December-aankleding

Inmiddels is het weer eind november. Nog maar één weekje en Sinterklaas en z’n Pieten zijn weer naar Spanje vertrokken. De eerste kerstbomen staan inmiddels in volle glorie in diverse huiskamers en hier en daar hangt de feestverlichting al aan de gevels en balkons. De laatste maand van het jaar dient zich aan. Traditiegetrouw een feestmaand, die dit jaar – door alle corona-perikelen – voor ons allen heel anders dan anders zal verlopen.

Ondanks alle gedoe en alle beperkingen gaan we ook dit jaar de Jan Pannebakkerhof gewoon weer in feestelijke kerstsferen brengen. Dat betekent ook voor een aantal bewoners dat er binnenkort weer werk aan de winkel is.

  • Op zaterdag vijf december zijn de bergingen waarin de kerstspullen voor in de hallen zijn opgeslagen weer van het slot.
  • Op vrijdag 11 december, eind van de middag, worden de kerstbomen voor buiten afgeleverd.
  • Op zaterdag 12 december, vanaf 09:00 uur, worden de kerstbomen buiten geplaatst en wordt de sfeerverlichting weer opgehangen.

Ook dit jaar wil ik namens het bestuur weer een beroep op jullie doen om – in meer of mindere mate – een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kerstsfeer in de Jan Pannebakkerhof. Of het nu gaat om het aankleden van de hallen, het in ontvangst nemen van de bomen, het aankleden van de buitenboel of om het schenken van een lekker bakje koffie voor de klussers*, ieders bijdrage is meer dan welkom!

Aanmelden

Doe je ook weer mee of weet je van iemand anders dat die graag mee wil helpen? Laat dat dan zo snel mogelijk weten door een reactie onder dit bericht te plaatsen. Op die manier is meteen inzichtelijk wie er allemaal meedoen. Kunnen we (weer) op je rekenen?

Met vriendelijke groeten,

Jan Koks

*)zie reactie van Kees van Laarhoven: Lisanne zorgt zaterdagmorgen voor de koffie 

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn