Skip to content

Melden van storingen en schades

Het komt geregeld voor dat bestuurders of leden van de technische commissie (TC) rechtstreeks worden benaderd om een storing of schade te melden. Dit lijkt een goede en snelle methode, maar is dat echter niet. Om e.e.a. snel op te kunnen pakken hebben bestuur en TC de taken namelijk verdeeld.

Om het de eigenaars/bewoners zo makkelijk mogelijk te maken een storing of schade door te geven is er een speciaal meldingsformulier beschikbaar (zie hieronder). Na binnenkomst van je melding neemt de aangewezen contactpersoon van de VvE  z.s.m. contact met je op om samen met jou te bekijken hoe de schade of storing het snelst kan worden verholpen.

Opmerkingen:

  1. Alle reparaties áchter de voordeur van het appartement zelf  zijn voor rekening van de eigenaar.
  2. Inboedelschade moet je melden bij je eigen inboedelverzekering.
  3. Indien het om schade gaat die mogelijk is veroorzaakt door iets waarvan de verantwoordelijkheid bij de VvE ligt, dan neemt het aanspreekpunt van de VvE contact op met ons administratiekantoor De Horst.
  4. Neem zelf géén contact op met de verzekeraar van de VvE. Dit om misverstanden en miscommunicatie te voorkomen. Laat dit over aan de Horst en het aanspreekpunt van de VvE.
  5. Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van een klacht. Lees meer over hoe te handelen bij klachten op de pagina ‘Klachtenprocedure’ in het afgeschermde gedeelte van deze site.
  6. De bovenstaande informatie en het formulier vind je ook op de pagina ‘Storingen en schades’ in het afgeschermde gedeelte van deze site. Op die pagina vind je verder ook de handleiding voor het programmeren van afstandsbedieningen en een storingslijst (voor in de meterkast).

Formulier voor het melden van storing of schade

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn