jun03
4

Dringend verzoek om fietsen dinsdag (en evt. woensdag) elders te parkeren

Beste bewoners,

Om de 3 maanden wordt bij ons complex door een schoonmaakbedrijf de ramen gewassen. Sinds begin dit jaar worden dan ook de fietsenbergingen schoongemaakt.

Daar moeten we blijkbaar nog aan wennen. Via een melding op de publicatieborden en een bericht op de site is gevraagd om de fietsenbergingen aan de Grotestraatzijde gedurende de schoonmaakdagen leeg te maken. Helaas blijkt daar weinig gehoor aan gegeven te zijn. Vooral aan de “even nummer” zijde staat de stalling nog vol, het lijkt wel of er zelfs geen enkele fiets is weggehaald.

Laten we het niet voor elkaar verpesten en laten we onszelf niet op onnodige kosten jagen.

Voor de afgesproken prijs mogen we blij zijn dat deze extra service verleend kan worden en van de schoonmakers kunnen we niet verwachten dat zij fietsen verplaatsen om zo hun werk te doen.

Daarom hierbij nogmaals het verzoek om de fietsen dinsdag en met een uitloop naar woensdag tijdelijk elders te parkeren (bijvoorbeeld in een van de de fietsruimtes achter in de garage of op je eigen parkeerplaats).

Wij danken jullie voor de medewerking.

Namens de Technische Commissie

4 Comments

 1. Hallo Jan ik heb het bericht over de fietsen gelezen maar helaas kunnen José en ik onze fietsen niet wegzetten want wij komen woensdag eind van de middag pas thuis van vakantie. Hartelijke groeten van Joke en José

  • Kan gebeuren, Joke. Dan moeten ze er deze keer maar omheen poetsen. De fietsen kunnen immers niet verplaatst worden omdat ze met een hangslot aan een oog in de muur vastzitten. (Misschien bij een volgende langdurige afwezigheid de fietsen in de eigen berging stallen?)

 2. In een eerder bericht werd gesproken over 3 juni ivm fietsenstalling.
  Is het nu de bedoeling dag vandaag, morgen en overmorgen de fietsen er niet mogen staan?

  Groetjes Lysanne

  • Dag Lysanne,

   Ik heb zojuist gehoord dat de stallingen niet vandaag (zoals inderdaad eerder gemeld) maar morgen of overmorgen schoongemaakt worden. Excuses voor het eventuele ongemak.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *