aug24
1

Ramen worden weer gewassen

Op maandag 27 en dinsdag 28 augustus worden de ramen aan de buitenzijde van ons appartementencomplex weer gewassen.

Zoals te doen gebruikelijk worden alle buitenramen gewassen, dus ook die op de balkons en terrassen. De koepels van de parkeergarage en de koepels boven de buitendeuren van de huisnummers 37, 39 en 38, 40 worden ook gewassen.

Dit alles houdt in dat de ramen en deuren – maar ook de ventilatieroosters – gesloten moeten zijn, anders is er kans dat er ‘spoelwater’ naar binnen komt!

Vanzelfsprekend moeten blinds en zonweringen worden opgetrokken: de glazenwassers moeten immers overal goed bij kunnen komen!

Opmerking:
De bewoners met een ‘Frans balkon’ weten dat zij hun buitendeuren zelf moeten schoonmaken.

Bron: Monique Broekhoven

One Comment

 1. Goedemiddag Monique,

  I.v.m. met het niet wassen van de ramen en buitenkant balkon heb ik dinsdag een appje gestuurd. Dit is inmiddels doorgegeven, waarvoor mijn dank.
  Was is de status op dit moment?
  Deze vraag stel ik, omdat de vorige keer (juni, nadat de grote reiniging van de balkons had plaatsgevonden) ik de melding heb gedaan dat mijn ramen ook niet waren gewassen. Ik heb van deze melding geen terugkoppeling ontvangen.
  Intussen zijn mijn ramen nog steeds niet gewassen en ik weet niet wanneer dit wel gaat gebeuren. Graag informatie hierover van hoe, wat en wanneer dit wel wordt uitgevoerd.
  Alvast bedankt.
  Anke de Jong, JPH2

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *