nov17
3

Vrijwilligers gezocht voor kerstaankleding van de hof

Het is weer half november. Sinterklaas is in het land, enkele kerstbomen zijn ook al in huiskamers waargenomen en het eerste vuurwerk zorgt voor een hoop herrie.

Vrijwilligers gezocht

Het einde van het jaar betekent ook voor een aantal bewoners van de Jan Pannebakkerhof dat er binnenkort werk aan de winkel is: op zaterdag 4 december worden de kerstbomen buiten weer geplaatst en kan de sfeerverlichting worden opgehangen. Een klus die we hopelijk ook dit jaar weer samen zullen klaren. De kerstbomen zijn inmiddels besteld. Ze worden rond 09.00 uur afgeleverd.

Voor de dames en heren die de hallen aankleden: de bergingen waarin de kerstspullen liggen opgeslagen zijn inmiddels weer van het slot.

Ook dit jaar wil het bestuur een beroep op jullie doen om – in meer of mindere mate – een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kerstsfeer in de Jan Pannebakkerhof. Of het nu gaat om het mee opbouwen of om het schenken van een lekker bakje koffie voor de klussers, ieders bijdrage is meer dan welkom!

Aanmelden

Doe je ook weer mee of weet je van iemand anders dat die graag mee wil helpen? Laat dat dan zo snel mogelijk weten door een reactie onder dit bericht te plaatsen. Op die manier is meteen inzichtelijk wie er allemaal meedoen. Kunnen we (weer) op je rekenen?

3 Comments

 1. Hallo allemaal,
  Voor mij de eerste keer dat ons hofje in kerstsfeer wordt gebracht. Ben benieuwd..!
  Help graag mee, hoor wel hoe en wat.

 2. Ik wil wel weer een boom zetten in de hal.
  Groetjes Roos

 3. Ivonne Altena (JPH 5) stuurde het volgende bericht:

  Aanmelden voor koffie te schenken op 4 dec. bij de kerstversiering.
  Groetjes

  Ivonne Altena

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *