mrt31
0

Renovatiebulletin 2 is uit

Dit renovatiebulletin no. 2 bevat informatie over de renovatie van de hoofdentrees.
Deze informatie is bestemd voor alle bewoners en eigenaars van ons complex.

In het informatiebulletin De Pannebakker (14e jaargang, nr 2) van 5 februari 2012 vindt u gedetailleerde informatie over aanpassingen m.b.t. de voortgang van de verbouwing. Deze aanpassingen zijn als gevolg van de vorstperiode van dit moment helaas noodzakelijk. 

 

Nieuwe planning niet eenvoudig
Omdat de weersomstandigheden niet voor langere tijd exact te voorspellen zijn kunnen er telkens nieuwe veranderingen in de planning optreden! We gaan u daarom in de komende weken vooral via mededelingen in de liften op de hoogte houden van actuele gebeurtenissen en wijzigingen. We kiezen daarbij voor de lift omdat de mededeling voor die betreffende entree juist ook daar wordt gegeven! Raadpleeg dus regelmatig de berichten in de lift(en)! Om u van de ontwikkelingen op de hoogte te houden zullen daarnaast  in de komende periode ook geregeld nieuwe bulletins verschijnen.

Tip voor eigenaars/bewoners: Alle infobulletins zijn opgenomen onder het tabblad ‘Bewonersinformatie | De Pannebakker’.  U dient eerst in te loggen om toegang tot deze rubriek te krijgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *