jun08
1

Geen opslag meer op parkeerplaatsen

Ter voorkoming van het aantrekken van ongedierte en uit brandpreventie is meermalen gemeld dat de parkeerplaatsen in de kelder vrijgemaakt dienen te worden van losliggende spullen die ook opgeborgen kunnen worden in uw berging. Dat is geregeld in artikel 7f van het huishoudelijk reglement*.

Begin juli zullen wij  nogmaals controleren hoe de status is en alle dan nog losliggende spulletjes naar de vuilstort laten brengen.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor ons standpunt en mij zal werken om de parkeerkelder schoon te maken en te houden, zodat we een opgeruimd leefklimaat behouden in ons complex en danken u voor uw medewerking.

Bron: Het bestuur

U vindt het huishoudelijk reglement In de afgeschermde rubriek “Voor Eigenaars/bewoners”

One Comment

  1. Ondanks deze mededeling constateren we, dat achter de parkeerplaatsen nog steeds spullen worden opgeslagen.
    Voorbeeld: in de afvalruimte lag een oude stoel bij de vuilniscontainer. De bewoner van Pbkhf 25 is erop aangesproken, dat hij dit zelf naar de Milieustraat moest brengen. Echter, dezelfde stoel ligt dus nu bij de overige spullen (zoals matrassen e.d.) achter de parkeerplek van Pbkhf 25. Inmiddels zijn er nog meer spullen bijgevoegd.
    Er is ook een plaat neergelegd om gelekte olie van de auto op te vangen. Ik kan me voorstellen, dat bij het wegrijden de lekkende olie verder verspreid wordt over de garage.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *