5 Comments

 1. Een zeer betrokken man die alleen de waarheid aan het licht brengt waarbij de kartel het niet van gediend waren. De kartel hun oordeel staat voor de deur! Moge Ad van Rooij zijn ziel en Geest rust vinden in de Boezem van de Almachtige God. Heel veel sterkte aan de familie.

 2. Ik herinner mij Adrianus Gerrit (Ad) de Rooij als een trotse ondernemer in de logistieke wereld. Een warme oprechte en eerlijke man met het hart op de juiste plaats. Voor mij persoonlijk was hij in maart 1984 mijn allereerste top werkgever. En daarmee onvergetelijk. Ik wens de familie sterkte kracht en wijsheid toe.

 3. Elly en ik willen de kinderen en kleinkinderen van Ad condoleren met het overlijden van hun (o)pa. Heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

  Jan Koks, JPH 35

 4. Ik wil de fam de Rooij heel veel sterkte wensen met overlijden van hun Vader en opa. Hij was voor mij een heel aardige buurman, We hebben heel wat gepraat met elkaar en het was gezellig. Ik mis hem nog steeds, Josė der Kinderen Jan Pannebakkerhof 17.

 5. Ik wil de fam.de Rooij condoleren met het verlies van hun vader en opa. Ik heb hem gekend als een hele lieve en sterke man.
  Heel veel sterkte in de komende tijd.
  Joke Vos
  Jan Pannebakkerhof 39

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *