De Jan Pannebakkerhof is gelegen tussen de Grotestraat en de Winterdijk in het oostelijk deel van het centrum van Waalwijk. Het autovrije winkelgebied bevindt zich op ongeveer 300 meter. Gemeentehuis, bibliotheek en cultureel centrum ‘De Leest’ liggen allen op loopafstand. 

Vereniging van eigenaars Jan Pannebakkerhof
U bevindt zich nu op de site van de VvE Jan Pannebakkerhof Waalwijk. Onder aan deze openingspagina vindt u het laatste nieuws van de VvE.

In het publieke gedeelte van deze site vindt u algemene informatie over (en een aantal sfeervolle foto’s van) de Jan Pannebakkerhof. Wilt u na het bekijken van deze site nog meer weten over de Jan Pannebakkerhof? Laat dan een bericht achter in het gastenboek of stuur een bericht naar het bestuur van de VvE via de bovenstaande contactpagina.

In het speciaal voor eigenaars/bewoners bestemde, afgeschermde gedeelte van de website staan de gegevens m.b.t. het bestuur, de diverse bewonerscommissies, bewoners-, storings- en schoonmaaklijsten, de laatstverschenen informatiebulletins ‘De Pannebakker’, verslagen van ledenvergaderingen, informatie over wetten en regels m.b.t. het wonen in een appartementencomplex en  een aantal formulieren om bijvoorbeeld verhuismutaties door te geven aan het bestuur.