okt16
0

Opknapbeurt van de hallen op de etages

In de algemene ledenvergadering van 11 april 2017 is het besluit genomen om alle hallen op de etages wit te laten sausen. Inmiddels zijn de werkzaamheden gestart. Daar waar nog niet gedaan worden ook plinten geplaatst. Dit ter bescherming van de muren en het schilderwerk.

De beide halletjes aan de even zijde Grotestraat zijn inmiddels gesausd, de halletjes aan de oneven zijde Grotestraat komen eerdaags aan de beurt. Zodra bekend is wanneer de hallen in de beide torens aan de Winterdijk worden opgeknapt wordt dit op onze website gemeld.

Obstakels verwijderen
De technische commissie vraagt de bewoners die hun voordeur aan een van de hallen hebben vriendelijk doch dringend hun hallen zo snel mogelijk vrij te maken van obstakels, zodat de werkzaamheden vlot uitgevoerd kunnen worden.

In het verleden hebben een aantal bewoners de muren in hun halletje met een of meerdere attributen opgesierd. Tot nu toe is dit oogluikend toegestaan. Het bestuur en de technische commissie hebben nu besloten dat er na het schilderwerk geen attributen meer aan de muren mogen worden opgehangen.

Het bestuur en de technische commissie zijn zich bewust van de late communicatie over de opknapwerkzaamheden en bieden hiervoor hun verontschuldigingen aan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *