mrt06
1

Op 11/12 maart worden de ramen gewassen

Op maandag 11 en dinsdag 12 maart worden de ramen van ons appartementencomplex weer gewassen. Door het schilderwerk in het najaar kon er lange tijd niet meer gewassen worden. De verf moest eerst voldoende uitharden.

Ook binnenkant van ramen openbare ruimte

Met ingang van deze wasbeurt worden niet alleen de buitenramen gewassen. De glazenwassers nemen voortaan ook  de binnenzijde van de ramen van de openbare ruimten onderhanden.

Zorg ervoor dat de glazenwassers er bij kunnen

Zoals te doen gebruikelijk worden alle buitenramen gewassen, dus ook die op de balkons en terrassen. De koepels van de parkeergarage en de koepels boven de buitendeuren van de huisnummers 37, 39 en 38, 40 worden ook gewassen. Dit alles houdt in dat de ramen en deuren – maar ook de ventilatieroosters – gesloten moeten zijn, anders is er kans dat er ‘spoelwater’ naar binnen komt. Vanzelfsprekend moeten blinds en zonweringen worden opgetrokken: de glazenwassers moeten immers overal goed bij kunnen komen. De bewoners met een ‘Frans balkon’ weten dat zij hun buitendeuren zelf moeten schoonmaken.

Bron: Monique Broekhoven

One Comment

  1. niet alle ramen worden gewassen ik moet er zelf op uit anders worden de ramen achter van Pan.8neit gewassen zoals op 10, en11 maart

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *