aug20
6

Nieuwe ‘huismeester’

De afgelopen jaren heeft Kees Scheutjens (JPH 5) als ‘huismeester’ tal van kleine klussen in en om ons complex opgepakt. Onlangs heeft Kees aangegeven zijn vrije tijd op een andere manier invulling te willen gaan geven. Dat besluit kunnen wij natuurlijk alleen maar respecteren. Langs deze weg bedanken we Kees voor alle diensten die hij voor ons allen heeft verricht.

Gelukkig hebben we ook per direct een opvolger gevonden. Kees van Laarhoven (JPH 7) heeft zich vanuit de TC opgeworpen om de taken die behoren bij de rol van ‘huismeester’ voort te zetten. Als TC zijn we blij dat Kees deze belangrijke taak op zich neemt. Hij wordt de komende periode door zijn (voor)naamgenoot ingewerkt.

Bron: Arjo Knippenburg, namens de Technische Commissie

6 Comments

 1. goede uitstekende huismeester Kees,
  er zijn problemen met de toegangsdeur. . als u mij eens wilt bellen zal ik het even uitleggen.
  de pastoor

  • Hallo pastoor,

   Het bestuur en de leden van de technische commissie hebben de taken onderling verdeeld. (Zie de pagina met info over bestuurders en technische commissie). Roelof ook is aanspreekpunt voor de deuren. Ik zal je melding aan hem doorsturen.

  • Beste pastoor,

   Op de pagina’s, bestemd voor eigenaars en bewoners, vind je een formulier voor het melden van storingen en schades. Wil je in komende gevallen aub gebruik maken van dat formulier. Dat maakt het voor mij eenvoudiger de melding bij het juiste aanspreekpunt te bezorgen.

  • Hoi pastoor,

   Even een update:

   Er was geen storing met de deur, de technische commissie heeft vanmorgen de noodverlichting getest en daardoor was ook de stroom van de deuren er even af. Excuses voor het ongemak en nogmaals bedankt voor de melding.

 2. Kees van Laarhoven; proficiat; geweldig dat U zich wil inspannen voor het welzijn van al onze bewoners. Als ik U ergens mee van dienst kan zijn, of als u signaleert dat mensen [ op enigerlei wijze] hulp nodig hebben b.v. vanwege eenzaamheid of anderszins;] dan weet U mij te vinden
  J.Pannebakkerhof 16
  06-20912412

 3. @Kees Scheutjens: bedankt voor alle goede zorgen.
  @Kees van Laarhoven: veel plezier met de klussen en klusjes waar jij zorg voor gaat dragen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *