Skip to content

De lift in de noordoost-toren wordt gereviseerd

De lift in de noordoost-toren wordt gereviseerd

Van 14 t/m 18 augustus wordt de lift in de noordoost-toren (bij de nummers 14-16) gereviseerd. Gedurende de werkzaamheden is de lift niet te gebruiken.

In dit bericht lees je meer over de werkzaamheden en de helaas onvermijdelijke overlast. Verder vind je er ook enkele tips om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. Doe er je voordeel mee.

Noodzakelijk onderhoud

Het gaat om een noodzakelijke ingreep die helaas geen uitstel meer kan dulden. Uiteraard geeft het gedurende langere tijd niet kunnen gebruiken van de lift behoorlijk wat ongemak, vooral voor de bewoners die slecht ter been zijn.

De werkzaamheden starten maandag 14 augustus en zullen 5 werkdagen in beslag nemen

Gedurende deze periode zal de lift geheel buiten gebruik zijn. Op vrijdagmiddag 18 augustus zal de lift weer gekeurd worden waarna hij weer in bedrijf zal worden gesteld.

Bezoekers

Indien je bezoek ontvangt dan moet je je realiseren dat men niet zonder sleutel naar boven of beneden kan. De deuren naar de trappenhal en de grote hal zijn immers beveiligd. Je moet het bezoek zelf ophalen en uitlaten anders zit men opgesloten in de tuin van 14 of 16.

Tips

Om de overlast te beperken geven wij enkele tips:

  • – Houdt rekening met de noodzaak om van de trappen gebruik te maken;
  • – Doe zoveel mogelijk boodschappen vóór maandag 14 augustus;
  • – Doe een beroep familie/vrienden/kennissen/buren indien je geen trappen kunt lopen en tóch inkopen moet doen, dan wel om andere reden je appartement in of uit moet.

Na deze klus zijn drie van de vier liften gereviseerd. Voor de lift aan de Grotestraat west (bij nummer 3) geldt nog geen noodzaak voor deze revisie en deze wordt voorlopig ook nog niet verwacht.

Het Bestuur van de VVE Jan Pannebakkerhof

 

 

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn