apr19
3

Wees alert en voorkom diefstal

Helaas is er geconstateerd dat er een fiets is gestolen uit de fietsberging aan de Grotestraat-kant bij de even nummers.

Hoogstwaarschijnlijk is er dus iemand naar binnen geglipt toen de deur nog open stond. Daarom willen we iedereen erop attenderen alert te zijn en eventueel te wachten tot de deur gesloten is wanneer jullie het pand betreden of verlaten.

Vaak is het zo dat wanneer men eenmaal gemerkt heeft hoe makkelijk het is om binnen te komen, er herhaling kan volgen.

Wij danken jullie voor de medewerking en laten we attent zijn om herhaling te voorkomen.

Namens de TC, Arjo Knippenburg

3 Comments

 1. Even een waarschuwing aan allen! De fiets van ondergetekende is dus gestolen uit de fietsenberging en de verzekering betaald niets uit, omdat dit een openbare ruimte is en er te veel mensen in en uit kunnen.
  Doet er niet toe of de fiets op slot staat en je de sleuteltjes kunt kunt overleggen, er wordt gewoon niets uitgekeerd, dus wees gewaarschuwd.

  • Zo, he. Dat is toch wel verrassend, Arjan. Dus die verzekering bepaalt zomaar dat een afgesloten ruimte die in principe alleen toegankelijk is voor mensen met een geregistreerde tag als openbare ruimte kan worden bestempeld. En hoe zit het dan met fietsen die van de straat gestolen worden, zijn die dan ook niet verzekerd. Als ik jou was zou ik toch nog eens informeren bij een bureau voor rechtshulp of bij je rechtsbijstandsverzekering.

   • Hoi Jan,

    Deze vraag heb ik ook aan de verzekering gesteld. Als hij op straat had gestaan was er ook niet uitgekeerd. Je moet een aparte fietsverzekering hebben, anders is het brute pech.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *