Skip to content

Vrijwilligers gezocht voor kerstaankleding

Vrijwilligers gezocht voor kerstaankleding

Het is eind november. Sinterklaas is in het land, de eerste kerstbomen zijn inmiddels ook al weer in ons appartementencomplex waargenomen.

Vrijwilligers gezocht

Het einde van het jaar betekent ook voor een aantal bewoners van de Jan Pannebakkerhof dat er binnenkort weer werk aan de winkel is:

  • We zijn op zoek naar dames en heren die de hallen willen aankleden. De kunstkerstbomen en bijbehorende spullen worden in de loop van de komende week klaargelegd in de vier hallen.
  • Op zaterdag 9 december worden de kerstbomen buiten weer geplaatst en kan ook daar de sfeerverlichting worden opgehangen.

Ook dit jaar wil het bestuur een beroep op jullie doen om – in meer of mindere mate – een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kerstsfeer in de Jan Pannebakkerhof. Of het nu gaat om het mee opbouwen of om het schenken van een lekker bakje koffie voor de klussers, ieders bijdrage is meer dan welkom!

Aanmelden

Doe je ook weer mee of weet je van iemand anders dat die graag mee wil helpen? Laat dat dan zo snel mogelijk weten door een briefje in de brievenbus van JPH 7 te stoppen.  Kunnen we (weer) op je rekenen?

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn