Skip to content

Vooraankondiging algemene ledenvergadering

Door alle beperkende maatregelen ten gevolge van de corona-crisis zijn ook wij genoodzaakt de algemene ledenvergadering in sterk aangepaste vorm te houden. 

De uitgestelde algemene ledenvergadering 2020 wordt gehouden op 17 november a.s. in de Thermaflexzaal van Theater de Leest. De vergadering begint om 20:00 uur.

Omdat we de voorkeur geven aan een fysieke vergadering boven een digitale vergadering moeten we noodgedwongen het aantal deelnemers beperken: er kunnen door de strenge coronaregels hoogstwaarschijnlijk maximaal 30 personen aan de ALV deelnemen. Om de toeloop te reguleren kan zich dit jaar slechts één persoon per appartement aanmelden. Aangezien we meer leden dan plaats hebben, komen we in de problemen. Daarom adviseren wij je – als dat enigszins mogelijk is – een andere eigenaar te machtigen om namens jou de vergadering bij te wonen.

Om afspraken met de zaaleigenaar te kunnen maken vragen wij je vriendelijk doch dringend om zo spoedig mogelijk via het onderstaande formulier aan te geven of je wel of niet komt of dat je een ander machtigt. Het invullen van het formulier is overigens ook nodig opdat de normale registratie bij de ingang van de vergaderzaal achterwege kan blijven.

 

Nadere informatie over de vergadering en de vergaderstukken (incl. het machtigingsformulier) volgen zo spoedig mogelijk.

Opmerking: Er zal na afloop van de vergadering ook geen gelegenheid zijn voor een nazit met een hapje en een drankje.

Wij vragen alle eigenaren begrip voor deze situatie en hopen dat iedere deelnemer aan de ALV de op dat moment geldende corona-richtlijnen in acht neemt. Heb je je aangemeld maar heb je op de vergaderdag klachten: Blijf thuis maar vergeet niet alsnog een machtiging af te geven.

Het bestuur

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn