feb06
3

Stoep sneeuwvrij houden

Alle weerprofeten zijn het er samen over eens: er komt bar winterweer op ons af. IJzige poolwinden, sneeuwduinen en pakken sneeuw zijn ons in het vooruitzicht gesteld.

Een sneeuwwitte Jan Pannebakkerhof is natuurlijk prachtig om te zien. Zo vaak komt het immers niet voor dat het sneeuwt. Maar sneeuw – en niet te vergeten verraderlijke ijzel – gaan ook met ongemakken gepaard. Als we er samen niets aan doen, worden onze stoepen en trapjes binnen de kortste keren spekglad en onbegaanbaar.

Samen houden we de JPH veilig en toegankelijk

Zoals te doen gebruikelijk bij verwachte sneeuwval zijn de voorbereidingen om de overlast te lijf te gaan inmiddels getroffen. Op de in- en uitrit is zout gestrooid en in de vier hallen zijn sneeuwschuivers en vegers klaargezet.

Aan onze stoere, sterke bewoners (M/V) doen we hierbij de oproep looppaadjes sneeuwvrij te houden. Je medebewoners (vooral degenen die slecht ter been zijn), krantenbezorgers en postbodes zullen je zeer erkentelijk zijn.

3 Comments

 1. Beste Pannebakkers.
  Hartelijk dank aan alle sneeuwruimers vorige week.
  Fijn dat er zoveel personen de Pannebakkerhof begaanbaar hebben gehouden,super.
  Groet Lies Meiresonne

 2. Beste,
  Mijn schoonvader is helaas erg ziek en derhalve fysiek nu niet in staat om te helpen. In goede gezondheid zou hij zeker zijn best hebben gedaan.
  Mvg,
  Bart Braspenning (nr 18)

  • Hoi Bart,

   Niet fijn om te lezen dat Jos erg ziek is. Hopelijk gaat het snel weer beter met hem en kan hij bij komende “activiteiten” weer wél van de partij zijn. Wil je hem beterschap wensen?

   Groeten,

   Jan Koks,
   voorzitter VvE JPH

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *