dec09
0

Schoonhouden parkeergarage:wisseling van de wacht

De afgelopen jaren heeft Cor Kamp onze parkeergarage tweemaandelijks gestofzuigd. Binnenkort gaan Cor en Sijke ons echter verlaten: ze gaan een nieuwe toekomst tegemoet in hun nieuwe appartement op Driessen.

Namens alle eigenaars dankt het Bestuur Cor en Sijke voor het vrijwilligerswerk dat zij jarenlang voor de VVE hebben verricht en wensen hen een fijne nieuwe woonomgeving.

Ed Nieuwenboom neemt het schoonhouden van de parkeergarage over van Cor. Hij gaat dat niet/nauwelijks anders doen dan dat Cor het in al die jaren heeft gedaan. Ed:  “Zijn werkwijze heb ik in de 2 laatste schoonmaakbeurten inmiddels eigen gemaakt en het e.e.a. op papier gezet. Voor mij als geheugensteuntje.”

Toch nog een punt van aandacht: Sinds een jaar of 2 heeft Cor als geste ook de leegstaande parkeerplaatsen schoongemaakt. Dat zal Ed ook blijven doen. Dit is echter géén vanzelfsprekendheid. Het schoonhouden van de privé-parkeerplaats blijft te allen tijde de verplichting van de eigenaar of huurder zelf.

Het stofzuigen en schoonmaken blijft in principe gehandhaafd op de 1e maandag van de on-even maanden. In geval van een feestdag of verhindering wordt een alternatieve datum vastgesteld.

De schoonmaak-datums voor 2019 zijn als volgt: 

7 januari, 

4 maart, 

6 mei, 

8 juli, 

2 september en 

4 november.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *