dec28
4

Pastoor Van Dommelen is overleden

Vorige week zondag, 20 december, is “de pastoor” overleden. Hij heeft slechts kort in ons midden mogen wonen.

Namens bewoners en bestuur is een condoleancekaart naar de nabestaanden gestuurd.

Hieronder staat de rouwadvertentie.

4 Comments

  1. Al jaren stond en j. Van Dommelen ons bij tijdens begrafenissen en zeker op t fort herenhuizen. R.i p

  2. Hey pastoorke, VRIEND, zoals jezelf ook altijd tegen mij sprak. Gewoon vertrokken, net zoals je ooit in mijn leven bent gekomen…. een luisterend oor, over en weer, maar altijd in het kader van de heer en meer. Je Hart heeft al teveel verdragen, toch mocht iedereen je alles vragen ! Nu blijven antwoorden in het verschiet, en ben je heengegaan met je eigen grote verdriet. Je hebt de rust die je verdiend, zomaar geschreven door je grote vriend…. 4ever…

  3. Ik sprak Johan zo nu en dan. Het begon met zijn interesse voor mijn vak maar er was ook een goed persoonlijk contact. Nu pas verneem ik van zijn overlijden. Ik steek ’n bijzonder kaarsje voor hem op.

  4. Beste pastoor,

    Je was maar heel kort in ons midden. Je had het heel goed naar je zin op de Jan Pannebakkerhof en had je zaakjes inmiddels keurig voor elkaar: je appartement, je kantoortje, je Mariakapelletje, je eigen kerkje…. het ziet er allemaal prachtig uit. Helaas heb je er amper van mogen genieten. De Grote Baas heeft je blijkbaar nodig, daarboven. Adieu.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *