Skip to content

P-kelder moeilijk bereikbaar: vloeren worden geschilderd

P-kelder moeilijk bereikbaar: vloeren worden geschilderd

BELANGRIJK BERICHT !!!

Op donderdag 4 september en ook nog vrijdag 5 september worden de vloeren van  de P-kelder voor en rond de liften (dus ook in het trappenhuis) geschuurd en twee keer geschilderd. Dit geeft enig ongemak voor wat betreft de bereikbaarheid van de P-kelder.

Toegang via torens Winterdijkzijde

De toegang tot de P-kelder via het trappenhuis wordt geheel geblokkeerd. De P-kelder is dus alléén bereikbaar via de lift!
Van de lift naar de ingang van de P-garage  worden brede loopplanken gelegd waarover u voorzichtig de P-garage kunt in- of uitlopen.

De bergingen van de huisnummers 53, 51, 49, 47 en 54, 52, 50, 48 kunnen gedurende twee dagen absoluut NIET worden gebruikt !
Dit laatste houdt in dat jullie fietsen, karren en andere zaken die je moet gebruiken uit je berging vandaag nog (of vóór 07.30 uur morgenvroeg) uit de bergingen moet halen en elders even tijdelijk moet ‘stallen’!

Toegang via hoofdentree Grotestraatzijde

De toegang tot de P-kelder vanuit de hoofdentrees aan de voorzijde van het complex wordt geheel geblokkeerd: zowel met de lift als via het trappenhuis kunt u dus 2 dagen
NIET in de P-kelder komen.

Als u beslist in de P-kelder moet zijn, gebruik hiervoor dan tijdelijk:

  1. de grote roldeuren (in- en uitgang auto’s)
  2. één van beide hoofdingangen aan de Winterdijkzijde. Vanaf hier kunt u alléén met de lift naar de P-garage. Dus ook hier absoluut NIET via de trap!!!
    Van de lift naar de ingang van de P-garage  worden brede loopplanken gelegd waarover u voorzichtig de P-garage kunt in- of uitlopen.

t/m 12 september nog niet
met karren e.d. op de vloeren.

De verf moet eerst nog uitharden.

KarretjeLet op!
Wijkmans heeft me op het hart gedrukt dat de verf een flink aantal weken moet ‘uitharden’. Dit houdt in dat we de komende twee maanden héél voorzichtig moeten zijn met het ‘schuiven’ van voorwerpen direct over de betonvloer. Het over de vloer rijden met karretjes, trolleys e.d. is t/m 12 september helemaal niet toegestaan.

We rekenen er op dat jullie allen – zoals gewoonlijk – weer volledig meewerken aan deze actie, waarna deze ruimten in ons complex ook weer voor langere tijd up-to-date zijn!

Met vriendelijke groet, namens de TC,

Luit Sol
Tel.: 0416 339 425, 0651 997 133
E-mail: luitsol@kpnplanet.nl
Jan Pannebakkerhof 34, 5142 CZ  Waalwijk

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn