jan20
1

Opruimen van oude fietsen

Oproep van het bestuur

Van de opbouwers van de ruimte waarin de nieuwjaarsreceptie wordt gehouden hebben wij wederom het verzoek gekregen het volgende onder ieders aandacht te brengen:

“Al meerdere jaren moeten wij – voordat we aan de aankleding van de receptieruimte kunnen beginnen – een heleboel ‘oud ijzer’ verplaatsen. Aan de lege banden en het stof op de zadels te zien worden meerdere fietsen al lang niet meer gebruikt. Kunnen die niet afgevoerd worden?”

Wij, het bestuur, willen aan dit verzoek als volgt gehoor geven: We vragen de eigenaren van de bewuste fietsen* vriendelijk doch dringend hun eigendommen op zo kort mogelijke termijn in de eigen berging of parkeerplaats op te slaan. Met deze actie willen we voorkomen dat er ongewenste antikwiteiten verzameld worden op een algemene plaats, waaraan andere bewoners zich storen.

*) Let op: De hierboven bedoelde fietsen staan nu tijdelijk bij de brandslang bij de noord-oost ingang van de parkeerkelder. Haal ze op en zet ze op je eigen terrein. De rijwielen die er 1 februari nog staan zullen door het bestuur verwijderd worden.

Wij danken jullie voor de medewerking.

One Comment

  1. dat mag toch niet van de brandweer die fietsen daar staan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *