Skip to content

Oproep vrijwilligers kerstversiering

Het is al weer oktober, we zitten in het laatste kwartaal van het jaar. De zomer begint langzaam maar zeker afscheid te nemen en de blaadjes aan de bomen beginnen al aardig te verkleuren. Voor we er goed en wel erg in hebben hangen de eerste versierselen weer in de kerstboom en zorgt het eerste vuurwerk voor een hoop herrie.

Doe jij mee?
Het einde van het jaar betekent ook voor een aantal bewoners van de Jan Pannebakkerhof dat er weer werk aan de winkel is. Nog even en ons pittoreske binnenhofje kan weer feestelijk worden aangekleed en de sfeerverlichting kan weer worden opgehangen. Een klus die we hopelijk ook dit jaar weer samen zullen klaren.

Ook dit jaar wil het bestuur weer een beroep op bewoners/eigenaars doen om – in meer of mindere mate – een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kerstsfeer in de Jan Pannebakkerhof. Of het nu gaat om het mee opbouwen van het prieeltje of om het schenken van een lekker bakje koffie voor de klussers, ieders bijdrage is meer dan welkom!

Op zaterdag 14 december worden de versieringen aangebracht. Het afbreken en opruimen vindt plaats op zaterdag 4 januari.

Kan het bestuur op je rekenen?
Doe je ook weer mee of weet je van iemand anders dat die graag mee wil helpen? Laat dat dan zo snel mogelijk aan een van de bestuursleden weten. Of meld je aan via de contactknop op deze website. Laten we er ook dit jaar weer met velen een gezellig evenement van maken. En: vele handen maken licht werk.

Opmerking: De kerstbomen in de hallen worden zoals ieder jaar weer door enkele dames opgetuigd.

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn