Skip to content

Oproep vrijwilligers kerstaankleding

Het is inmiddels weer november. Na een schijnbaar eindeloze zomer is de herfst dan toch begonnen. De klok geeft ook al de wintertijd aan. Over een paar weken is de sint weer in het land en voor we er goed en wel erg in hebben hangen de eerste versierselen weer in de kerstboom en zorgt het eerste vuurwerk voor een hoop herrie.

Het einde van het jaar betekent ook voor een aantal bewoners van de Jan Pannebakkerhof dat er weer werk aan de winkel is. Nog even en ons pittoreske binnenhofje kan weer feestelijk worden aangekleed en de sfeerverlichting kan weer worden opgehangen. Een klus die we hopelijk, net als in de afgelopen jaren, weer samen zullen klaren.

Kunnen we op jouw hulp rekenen?

Ook dit jaar doen we weer een beroep op de bewoners om op zaterdag 8 december een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kerstsfeer in de Jan Pannebakkerhof. Of het nu gaat om het plaatsen van de kerstbomen of het aanbrengen van de verlichting: ieders bijdrage is daarbij meer dan welkom! Zoals gebruikelijk starten we rond half negen. We hopen voor twaalven weer klaar te zijn.

Het afbreken en opruimen vindt plaats op vrijdag(middag) 4 januari.

Doe je ook weer mee of weet je van iemand anders dat die graag mee wil helpen? Laat dat dan zo snel mogelijk aan ons weten:

  • –  meld je aan via onze website. Dat kan in de reactie-rubriek onder aan dit bericht. (I.v.m. moderatie wordt je reactie niet meteen zichtbaar)
  • –  stop een briefje bij mij in de brievenbus (nr. 35)

Laten we er ook dit jaar weer met velen een gezellig evenement van maken. Enne… vele handen maken licht werk.

De bomen in de vier hallen worden door de vaste groep vrijwilligers opgetuigd.

Bericht van Jan Koks

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn