Skip to content

Nog even en ons pittoreske prieeltje kan weer worden opgebouwd en aangekleed

Nog even en ons pittoreske prieeltje kan weer worden opgebouwd en aangekleed

De feestmaand staat weer voor de deur
Inmiddels is het weer eind november 2010, de bomen hebben hun bladeren verloren, Sinterklaas is weer in het land en de weerman heeft de eerste nachtvorst en sneeuw al weer aangekondigd. Voor we er goed en wel erg in hebben hangen de eerste versierselen weer in de kerstboom en zorgt het eerste vuurwerk voor een hoop herrie.

Doe jij mee?
Het einde van het jaar betekent ook voor een aantal bewoners van de Jan Pannebakkerhof dat er binnenkort weer werk aan de winkel is. Nog even en ons pittoreske prieeltje kan weer worden opgebouwd en aangekleed; de sfeerverlichting kan weer worden opgehangen. Een klus die we hopelijk ook dit jaar weer samen zullen klaren. De kerstbomen zijn inmiddels besteld.

Ook dit jaar wil ik namens het bestuur weer een beroep op jullie doen om – in meer of mindere mate – een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kerstsfeer in de Jan Pannebakkerhof. Of het nu gaat om het mee opbouwen of om het schenken van een lekker bakje koffie voor de klussers, ieders bijdrage is meer dan welkom! Doe je ook weer mee of weet je van iemand anders dat die graag mee wil helpen? Laat me dat dan zo snel mogelijk weten. Ik stel voor om – ijs en weder dienende – op zaterdag 11 december de zaak op te bouwen en aan te kleden. Kan ik op je rekenen?
Opmerking: De kerstbomen in de hallen worden zoals ieder jaar weer door enkele dames opgetuigd.

Reacties graag voor 1 december
Als het niet te veel gevraagd is zie ik je reactie graag voor 1 december a.s. bij mij in de brievenbus (nummer 35) vallen.

Met vriendelijke groeten,

Jan Koks

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn