jun10
2

Nieuwe website Jan Pannebakkerhof Waalwijk

De nieuwe website van de Jan Pannebakkerhof is in de lucht. Zoals je ziet heeft de nieuwe site een frisse, overzichtelijke inrichting gekregen. Door gebruik te maken van de meest actuele software is onze website klaar voor de toekomst en uiteraard ook geschikt voor gebruik op een tablet of smartphone.

 Naast het voor iedereen toegankelijke gedeelte met nieuws en informatie over het complex heeft de website twee afgeschermde rubrieken, een voor bewoners/eigenaars en een voor bestuurders/leden van de technische commissie. Deze rubrieken zijn met inlogcodes en wachtwoorden beveiligd.

Om in te loggen krijgen eigenaars en bewoners van de Jan Pannebakkerhof van wie bij de webmaster een e-mailadres bekend is eerdaags een e-mail met hun nieuwe gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Na het inloggen dient dat wachtwoord op de eigen profielpagina te worden gewijzigd.

 Hierbij nodig ik je uit eens een kijkje te gaan nemen. Reacties, wensen, aanvullingen zijn van harte welkom.

 met vriendelijke groeten,  

Jan Koks
webmaster www.janpannebakkerhof.nl

Opmerking voor eigenaars/bewoners:
mocht je op 16 juni a.s. nog geen e-mail met inloggegevens hebben ontvangen, neem dan a.u.b. even contact op. Waarschijnlijk is er dan geen actueel e-mailadres bekend.

 

2 Comments

 1. Mijnheer Jan Koks.
  ik snap er niks van dat ik niet kan inloggen
  wilt U mij alsjeblieft even op weg helpen?

  warme groet
  de pastoor

  • Ik kom zo even langs.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *