jul29
2

Metamorfose van de hallen: de foto’s hangen!

Tijdens de algemene ledenvergadering van 9 april 2019 is besloten om de vier hallen op de eerste en tweede verdieping aan de Grotestraatzijde op te sieren met een grote foto.

Het bestuur heeft onlangs – in overleg met de beide fotografen Ed  Nieuwenboom en Jan Koks – vier foto’s geselecteerd en deze op een formaat van maar liefst 150 cm  x 75 cm op canvas laten uitprinten. De foto’s zijn afgewerkt met een fraaie witte baklijst. De ingelijste foto’s zijn inmiddels opgehangen.

Hal bij nummer 35

Hal bij nummer 36

Hal bij nummer 17

Hal bij nummer 18

“Allereerst mijn complimenten! Het ziet er prachtig uit! Een verrijking voor ons complex.”,
aldus onze voorzitter Joep van Nieuwstadt.

Opmerking: Om wat variatie te krijgen en kosten te besparen worden de foto’s na verloop van tijd in een andere hal opgehangen.

Het bestuur nodigt je hierbij graag uit om het resultaat met eigen ogen te komen aanschouwen.

De hallen in de torens aan de Winterdijk

In de hallen in de torens kunnen – als de bewoners dat zelf willen – uiteraard ook foto’s worden opgehangen. Omdat deze hallen (in tegenstelling tot de bovengenoemde vier hallen) min of meer ‘bewoners-eigen’ zijn, kunnen de aanwonende eigenaren indien zij dat zelf willen en in onderling overleg zelf bepalen aan welke van de binnenkort in de (afgeschermde) galerij opgenomen foto’s zij de voorkeur geven. Ed en Jan werken momenteel aan een plan van aanpak. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Bron: Het bestuur

2 Comments

  1. Het ziet er prachtig uit. Met welke bewoners moeten wij overleggen?

    • Dag Jos en Jolly,

      Dank voor jullie reactie. Ed Nieuwenboom (nr 29) en Jan Koks (nr 35) werken nog aan een plan van aanpak. Meer informatie volgt op korte termijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *