dec14
0

Jan Pannebakkerhof weer feestelijk aangekleed

Nadat vorige week de vier hallen al met mooie kerstbomen waren aangekleed is nu ook het binnenplein weer klaar voor de feestdagen.

Zeven gigantische kerstbomen en het oude, vertrouwde, rustieke prieeltje maken er weer een mooi plaatje van. Vooral als ’s avonds de lampjes branden is de Jan Pannebakkerhof een lust voor het oog. Het wachten is nu alleen nog op een mooi laagje sneeuw om het helemaal af te maken.

Een groot compliment voor de 19 (!) vrijwilligers die voor de aankleding, binnen én buiten gezorgd hebben: Nelleke van Korven, José der Kinderen, Joke Vos, Sijke kamp, Cor Kamp, Sjaak van Helvoirt, Luit Sol , Leo van der Wouw, Jan van Oudenaaren, Roelof Oonk, Karel van Moorsel, Wim Zoer, Kees Scheutjens, Jan Koks, Piet van Oers, Arjo Knippenburg, Dédier van Bokhoven, Joep van Nieuwstadt en Ger Opperman. En een speciaal woord van dank voor Luit (die met name bij de voorbereidingen een zeer belangrijke rol vervulde) en voor Cor en Sijke, die de bouwers ook dit jaar weer verwenden met koffie, worstenbroodjes en overheerlijke snert. De door Arjo meegebrachte Schrobbelèr smaakte trouwens ook prima.

Jan Koks

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *