Skip to content

Jan Pannebakkerhof weer feestelijk aangekleed

Jan Pannebakkerhof weer feestelijk aangekleed

Nadat vorige week de vier hallen al met mooie kerstbomen waren aangekleed is nu ook het binnenplein weer klaar voor de feestdagen.

Zeven gigantische kerstbomen en het oude, vertrouwde, rustieke prieeltje maken er weer een mooi plaatje van. Vooral als ’s avonds de lampjes branden is de Jan Pannebakkerhof een lust voor het oog. Het wachten is nu alleen nog op een mooi laagje sneeuw om het helemaal af te maken.

Een groot compliment voor de 19 (!) vrijwilligers die voor de aankleding, binnen én buiten gezorgd hebben: Nelleke van Korven, José der Kinderen, Joke Vos, Sijke kamp, Cor Kamp, Sjaak van Helvoirt, Luit Sol , Leo van der Wouw, Jan van Oudenaaren, Roelof Oonk, Karel van Moorsel, Wim Zoer, Kees Scheutjens, Jan Koks, Piet van Oers, Arjo Knippenburg, Dédier van Bokhoven, Joep van Nieuwstadt en Ger Opperman. En een speciaal woord van dank voor Luit (die met name bij de voorbereidingen een zeer belangrijke rol vervulde) en voor Cor en Sijke, die de bouwers ook dit jaar weer verwenden met koffie, worstenbroodjes en overheerlijke snert. De door Arjo meegebrachte Schrobbelèr smaakte trouwens ook prima.

Jan Koks

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn