mrt01
0

Inventarisatie onderhoud schilderwerk

logo-wijkmans-schilderbedriDe technische commissie vraagt uw dringende aandacht voor de inventarisatie onderhoud schilderwerk.

Jaarlijks wordt door schildersbedrijf Wijkmans contractueel een schilders-onderhoudsbeurt in de zomerperiode uitgevoerd. Daarvoor vindt van tevoren een inspectie plaats. Deze inspectie vindt plaats in twee fasen.

Fase 1:

U inventariseert eerst zelf welk houtwerk aan de buitenzijde van uw appartement aandacht moet krijgen van het schildersbedrijf. We verwachten van u daarvoor UITERLIJK woensdag 5 maart bijgaand formulier ingevuld terug.

Dit ingevulde formulier vóór woensdag 5 maart 18.00 uur in de brievenbus van:  Luit Sol – huisnummer 34 – deponeren!

Fase 2:

Op donderdagmorgen 6 maart na 09.00 uur wordt de inspectie uitgevoerd door Ton Wijkmans. Hij controleert dan – vooral aan de hand van het door u ingeleverd formulier – zoveel mogelijk alle houtwerk aan de buitenzijde van ons complex. Daarvoor zal hij hier en daar ook de balkons en de terrassen moeten betreden!

LET OP!
Als er geen formulier in onze brievenbus is aangetroffen voor 6 maart is de kans groot dat er aan uw appartement dus ook géén schilderwerkzaamheden wordt uitgevoerd!

Met vriendelijke groet, namens de TC, Luit Sol

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *