feb15
4

Harrie van der Velden is overleden

Amper twee weken nadat zijn geliefde vrouw Ria is overleden, is nu ook haar man Harrie plotsklaps aan een hartstilstand overleden.

Het is een grote klap voor kinderen en (achter) kleinkinderen die nu zowel hun (o)ma als hun (o)pa moeten missen. Onze gedachten zijn bij de familie en we wensen hen heel veel sterkte toe in deze zware tijden.

Hieronder staat het overlijdensbericht:

 

4 Comments

  1. Onbegrijpelijk hier zijn geen woorden voor. Heel veel Sterkte en kracht in de komende tijd. Lieve groetjes van Joke Vos Jan Pannebakkerhof 39

  2. Hier zijn toch geen woorden voor…
    Heel veel kracht en sterkte gewenst!

  3. Wat zijn Elly en ik geschrokken van dit bericht. Amper een week geleden was Harrie bij nog ons om me te vragen een dankberichtje op de website te zetten. Nou is Harrie er zelf ook niet meer. Hoe bizar!

    Elly en ik wensen kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen nu opnieuw heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

  4. Namens mevr. Hesselberth (huisnummer 9), Tom Nijs en Karin Hesselberth onze welgemeende condoleances met dit grote verlies! Het is bijna niet te bevatten, in 2 weken tijd zoveel verdriet en gemis voor kinderen en kleinkinderen. Heel veel sterkte toegewenst!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *