Skip to content

De feestmaand staat weer voor de deur

Aan de bomenploeg: De bomen worden tegen negenen afgeleverd.

kerstbomenInmiddels is het weer eind november, de bomen in onze binnenhof hebben door de herfststorm van afgelopen zondag ook hun allerlaatste bladeren verloren. Sinterklaas is weer in het land en voor we er goed en wel erg in hebben hangen de eerste versierselen weer in de kerstboom en zorgt het eerste vuurwerk voor een hoop herrie.

 

Vrijwilligers gezocht

Het einde van het jaar betekent ook voor een aantal bewoners van de Jan Pannebakkerhof dat er binnenkort weer werk aan de winkel is. Op zaterdag 10 december worden de kerstbomen buiten weer geplaatst en kan de sfeerverlichting weer worden opgehangen. Een klus die we hopelijk ook dit jaar weer samen zullen klaren. De kerstbomen zijn inmiddels besteld.
Opmerking: De kerstbomen in de hallen worden, zoals ieder jaar, weer door enkele dames opgetuigd.

Ook dit jaar wil ik namens het bestuur weer een beroep op jullie doen om – in meer of mindere mate – een bijdrage te leveren aan het verhogen van de kerstsfeer in de Jan Pannebakkerhof. Of het nu gaat om het mee opbouwen of om het schenken van een lekker bakje koffie voor de klussers, ieders bijdrage is meer dan welkom!

Aanmelden

Doe je ook weer mee of weet je van iemand anders dat die graag mee wil helpen? Laat dat dan zo snel mogelijk weten door een reactie onder dit bericht te plaatsen.Op die manier is meteen inzichtelijk wie er allemaal meedoen. Kunnen we (weer) op je rekenen?

Met vriendelijke groeten,

Jan Koks

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn