Skip to content

Camerabewaking in parkeergarage

Naar aanleiding van de inbraak in de parkeerkelder hebben we in het bestuur besloten om professionele camerabewaking aan te laten brengen. Dat we daarmee volgende pogingen zullen voorkomen is nooit te voorzien. We vinden het echter belangrijk de bewoners een maximale bescherming te bieden en daarmee angst te voorkomen.

Volgende week maandag (24 oktober) worden twee camera’s in de parkeergarage opgehangen. Eén camera heeft zicht op de inrit, de andere op de uitrit. Hiermee kunnen we te allen tijden controleren wat/wie er in de parkeergarage komt en/of gaat en kunnen we beelden aan de politie tonen als we nogmaals geconfronteerd worden met een calamiteit. Natuurlijk gaan we daar niet vanuit maar garanties kunnen we nooit geven.

Welke beveiligingsmaatregelen je ook treft: een eerste preventie begint bij de bewoners zelf!

Met regelmaat wordt geconstateerd dat verschillende bewoners niet de moeite nemen even te wachten tot de buitendeuren dicht zijn als men de garage betreed of verlaat. Niet verstandig, dat behoeft geen toelichting.

Wees alert en geef insluipers en meelopers geen kans. We zijn immers met ons allen verantwoordelijk voor de veiligheid in ons complex.

Recente berichten

Glasbewassing

Op 11 en 12 juni 2024 wordt door firma DSG de glasbewassing uitgevoerd. 11 juni 2024 wordt de

Bestuur VvE voortaan via telefoon en Whatsapp bereikbaar

In het bestuur hebben wij besloten om geen contactformulieren meer te gebruiken. Wij hebben voor de VVE een

Vergroening JPH

De gemeente Waalwijk heeft zich van zijn groenste kant laten zien. In de laatste week van februari zijn